Tietosuoja

Markkinointitietojen rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjän nimi
Parturi-Kampaamo Marjo-Kaarin
Y-tunnus: 1116678-6


Osoite: Tampereentie 59, 37550 Lempäälä ja Hautahuhdantie 477, 12750 Pilpala
Puhelin: Lempäälä 03 375 1826, Pilpala 03 375 1806


Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa
Marjo Wiik


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä olevia henkilön kontaktitietoja käytetään yrityksen myynnin edistämistarkoituksessa. Tietoja käytetään lisäksi markkinointitoimenpiteitä ja muuta tiedotusta varten.
Parturi-Kampaamo Marjo-Kaarin suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti, emmekä koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötietojasi jaetaan ja suoramarkkinointia suoritetaan vain suostumuksesi nojalla, jonka voit perua milloin tahansa.
Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme tuotteitamme, palveluitamme sekä täyttääksemme kaupalliset ja oikeudelliset velvoitteemme. Emme koskaan kerää sinusta henkilötietoja, joita emme tarvitse tai säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tässä selosteessa määriteltyjen tarkoitusten johdosta.


Rekisterin tietosisältö

Henkilötietojasi käsitellään:
•Niiden henkilötietojen keräämiseksi (nimi, osoite, sähköposti, yhteysnumero), jotka vaaditaan sopimukseen sitoutumiseen palvelun tai tuotteen myymiseksi.
•Viestinnän välittämiseksi sinulle, sisältäen ajanvarausten vahvistukset ja niitä koskevat muistutukset sekä varauksesi muuttamista tai peruuttamista koskevat pyynnöt.
•Relevanttien tarjousten, mainosten ja tietojen valitsemiseksi sinulle.
•Asiakasmäärämme arvioimiseksi.
•Lain vaatimien tai oikeudelliseen prosessiin reagoimiseen tarvittavien henkilötietojen säilyttämiseksi.
•Vakuutustarkoituksissa säilyttämiseksi.
•Asiakasrekisterien säilyttämiseksi.


Oikeutesi tietojen kohteena

Mikäli henkilötietojasi on em. yrityksen hallussa, sinulla on tiettyjä niihin liittyviä oikeuksia. Kun olet antanut meille suostumuksesi yhteydenottoihimme osana markkinointipalveluitamme, voit muuttaa suostumustasi tai peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä kaiken suoramarkkinointimme yhteydessä tarjottavaa tilauksen peruuttamismahdollisuutta tai ottamalla yhteyttä yrityksen yhteyshenkilöön.

Sinulla on myös oikeus:
•Ennen tietojen keräämistä saada tieto siitä, kuinka henkilötietojasi käsitellään
•Saada pääsy henkilötietoihisi sekä tietojen keräämisen jälkeen tieto siitä, miten tietojasi käytetään.
•Vaatia henkilötietojesi korjaamista, mikäli ne ovat virheellisiä, epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita.
•Vaatia henkilötietojesi poistamista, kun käsittelyn jatkamiselle ei ole pakottavaa syytä.
•Vaatia käsittelyn rajoittamista, henkilötietojesi käsittelyn estämiseksi.
•Vastustaa suoramarkkinointia.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot sijaitsevat sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisissa suojatuissa ympäristöissä.


Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä, muuta suoramarkkinointia tai markkina- ja mielipidetutkimuksia varten. Mikäli henkilö haluaa kieltää tällaisen toiminnan, hän voi tehdä sen ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse.




FirstMagic 3.2
Sign In